Month: February 2017

Lifestyle

Punon 45 vjet mbi gërmadhat e një fabrike dhe… bën këtë mrekulli

Një arkitekt që mund të konsiderohet si i ‘çmendur’ ose si mjaftë i guximshëm për iniciativën e tij, ka shpenzuar plot 45 vjet nga jeta e tij për shëndrimin në një kryevepër të gërmadhave të një fabrike çimentoje. Ajo që dikur konsiderohej si një “bombë ekologjike” për ndotjen e jashtëszakonshme […]

Zgjedhjet në Francë 2017: “Obama për president”
Bota

Zgjedhjet në Francë 2017: “Obama për president”

Një peticion online, që i bën thirrje ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, të garojë në zgjedhjet presidenciale në Francë, ka tërhequr mbi 42 000 mbështetës. Postera të fushatës me mbishkrimin “Oui, on peut”, që nga frëngjishtja do të thotë “Po, ne mundemi”, janë shfaqur gjithandej Parisit. “Po, ne […]