(FOTO) Si lozin bashke dhe nuk flasin dot me njeri tjetrin fëmijët shqiptarë dhe serbë të Kosovës

Gazetarja Arbana Xharra ka postuar kater foto te femijeve shqiptare dhe serb ne Kosove qe luajne se bashku pa mundur te flasin dot nje gjuhe me njeri tjetrin.

“Këta janë fëmijët shqiptarë dhe serbë të Kosovës. Nuk e flasin gjuhën e njeri-tjetrit, por për t’u kuptuar flasin anglisht. Luajnë bashkë pa paragjykime. Historinë duhet mësuar, as të kaluarën nuk duhet harruar. Por këta kanë nevojë për mirëqenie, të ardhme e perspektivë pa paragjykime. Kjo është Kosova që duhet ndërtuar. Ky është “dialogu” që ndërton të ardhme të përbashkët”, shkruan Xharra.

Source: Rajoni