DEBATI/ Henri Çili: do futem në çadrën e PD-së. Shkullaku: Ti je dezertor, nuk të pranojnë…

Henri Çili dhe Armand Shkullaku kanë debatuar mbrëmjen e djeshme, për protestën e PD-së.

Çili tha se mund të shkonte në çadrën e PD, por sipas Shkullakut, kjo është e pamundur.

Çili: Do futem në çadër…

Shkullaku: Ty nuk të pranojnë.

Çili: Atje kanë pranuar punistë të vjetër jo mua që jam liberal.

Shkullaku: Atje pranojnë kundërshtarët, jo dezertorët…

Source: Vendi Politika