Harrojeni qeverinë, mendoni shtëpinë… ja një e veçantë në Tiranë

Nuk duhen shumë para dhe qindra metra katror për të pasur një ‘folezë’ të këndshme dhe të ngrohtë, për të qenë rehat dhe komod brenda saj…

Duhet pak fantazi, zgjuarsi dhe padyshim kreativitet e shije.

I tillë është ky apartament diku në kryeqytet, i cili edhe pse jo me shumë metra katror, fantasia dhe shija e kanë bërë vërtetë të veçantë.

Hidhini një sy dhe merreni për shembull, nëse shtëpija juaj ju duket e parehatshme./Mapo.al/

Source: Lifestyle