Në “Goodwood”, aty ku koha për garuesit ka “ndalur” në vitit ‘60

Është një prej spektakleve më të famshëm për makina në botë dhe të ftuarit e “Goodwood Revival” nuk vishen aspak rastësisht.

Me qindra garues, të veshur me veshje të viteve 1940-1960 janë bërë pjesë festivalit “Goodwood Revival”, i cili organizohet çdo vit prej 1998-s, me qëllimin e vetëm rikujtimin e garave që zhvilloheshin në pistën e Goodwood në Britani, i cili mbylli dyert për garuesit në vitin 1966.

Source: Lifestyle