Çifti ndërton një shtëpi spektakolare… në pemë

Një çift britanik ka ndërtuar një shtëpi “luksoze” sipër mbi në pemë.

Shtëpia e cila është një vilë e vërtetë, ka katër dhoma gjumi, një kuzhinë funksionale dhe një ballkon.

Çifti ka përdorur një fantazi dhe kreativitet të paparë në këtë banesë origjinale, sa që aty çdo gjë duket si një përrallë…

Elementi i drunjtë është ndërthurur ngado dhe shtëpia ngjan me një ‘fole’ të vërtetë.

Source: Lifestyle