Kaos: Bie rrjeti social WhatsApp, probleme kudo në botë

Rrjeti social WhatsApp ka shfaqur probleme mbrëmjen e sotme.

Defektet janë shfaqur pak orë para ndarjes së viteve.

Përdoruesit kanë shprehur frustrimin e tyre në mediat e tjera sociale.

Raportimet për probleme me rrjetin social kanë ardhur nga vende të ndryshme të botës.

Përdoruesit thonë se nuk mund të dërgojnë ose marrin mesazhe.

Më herët ishte raportuar se WhatsApp nuk do punonte në prag të ndërrimit të viteve për disa celularë për shkak se do tërheqë mbështetjen për BlackBerry OS, BlackBerry 10, Windows Phone 8.0 dhe versione më të vjetra.

 

Source: Teknologji