‘Vajza ujk’ transformohet në mënyrë drastike, nuk do ta njihni

Një adoleshente, e cila njihet si vajza me qimet më të gjata në botë, ka ndryshuar në mënyrë drastike.

Vajza ‘ujk’ ka rruar gjithë qimet në fytyrë dhe ka gjetur burrin e saj të ëndërrave.

Sumatra Susuphan nga Bangkok, Tajlandë, lindi me Sindromin e Ambras, një gjendje jashtëzakonisht e rrallë e njohur edhe si Sindromi Volfram. Dhe mendohet se vetëm 50 njerëz që nga Mesjeta kanë vuajtur nga kjo sindromë që shkakton rritjen e tepërt të qimeve.

17-vjeçarja, megjithëse krenare për gjendjen e saj si edhe u fut në Librin Gines në vitin 2010, është paraqitur në rrjetet sociale e pastruar nga qimet.

Sumatra thirrej nga shokët në shkollë si ‘vajza ujk’.

Ajo tashmë është martuar me “dashurinë e parë” të saj.

Source: Lifestyle