Day: January 17, 2018

Shtëpia e Bardhë ndalon ish-këshilltarin Bannon të dëshmojë
Bota

Shtëpia e Bardhë ndalon ish-këshilltarin Bannon të dëshmojë

Ish-këshilltari i Shtëpisë së Bardhë, Steve Bannon nuk pranoi t’u përgjigjej pyetjeve të ligjvënësve që po hetojnë ndërhyrjen ruse në zgjedhjet e vitit 2016. Avokati i tij tha se arsyeja ishte një udhëzim i Shtëpisë së Bardhë që të mos fliste për këtë çështje. Ky zhvillim erdhi mes njoftimeve se […]

Dështon CIA, ish-oficeri Jerry Chun Shing Lee ndihmoi Kinën
Bota

Dështon CIA, ish-oficeri Jerry Chun Shing Lee ndihmoi Kinën

Një ish oficer i CIA-s është arrestuar në SHBA nën akuzën e mbajtjes së paligjshme të informacionit të klasifikuar. Jerry Chun Shing Lee, një shtetas i natyralizuar i SHBA, u ndalua të hënën në aeroportin e JFK të Nju Jorkut, tha departamenti i drejtësisë i SHBA. Ai punoi për CIA-n […]

Ngacmonte fëmijët, prifti rus dënohet me 14 vite burg
Bota

Ngacmonte fëmijët, prifti rus dënohet me 14 vite burg

Ðîññèÿ. Ñàíêò-Ïåòåðáóðã. 18 íîÿáðÿ 2016. Ñâÿùåííèê Ãëåá Ãðîçîâñêèé, îáâèíÿåìûé â ïåäîôèëèè, âî âðåìÿ ðàññìîòðåíèÿ æàëîáû íà îòâîä àäâîêàòà â Îêòÿáðüñêîì ðàéîííîì ñóäå. Ïåòð Êîâàëåâ/ÒÀÑÑ Prifti ortodoks rus, Gleb Grozovsky, është dënuar me 14 vite burgim në qytetin Priozersk, pas akuzave për ngacmim fëmijësh. Gjykata në veriperëndim të qytetit rus, ka […]

Pesë ide natyrale për të shpëtuar nga dhembja e kokës
Ndryshe

Pesë ide natyrale për të shpëtuar nga dhembja e kokës

Dhembja e kokës është një shqetësim që jo vetëm nuk na bën të ndjehemi mirë, të ndjejmë dhembje por na çekuilibron gjithë aktivitetin ditor, duke na bërë të rrimë në shtrat apo të mbyllemi në errësirë. Shumë njerëz vuajnë nga dhembja kronike e kokës, e cila mund të shkaktohet nga […]

“Tërbohet” Trump, nxjerr nga zyra gazetarin e CNN (Video)
Bota

“Tërbohet” Trump, nxjerr nga zyra gazetarin e CNN (Video)

Akuzat mbi gjuhën vulgare të përdorur në drejtim të emigrantëve duket se e acarojnë Presidentin amerikan Donald Trump. Irritimin ai e shfaqi publikisht në Zyrën Ovale, duke e nxjerrë prej andej reporterin e njohur të CNN, Jim Acosta, pasi korrespondenti i lartë i rrjetit të Shtëpisë së Bardhë i drejtoi […]

Horoskopi, 12 shenjat dhe tradhtia!
Ndryshe

Horoskopi, 12 shenjat dhe tradhtia!

Dashuria klandestine sipas shenjave të zodiakut: Nga Ujori tek Peshqit, çfarë kanë shkruar yjet për ju Tradhtia është tashmë një nga çështjet më të diskutuara të ditës. Ne flasim shpesh për tradhtinë duke e vendosur veten në vendin e tyre që tradhtojnë partnerin ose që tradhtohen. Nga ana tjetër nuk […]

Tusk dhe Juncker i ofrojnë Britanisë të qëndrojë në BE
Bota

Tusk dhe Juncker i ofrojnë Britanisë të qëndrojë në BE

“Zemrat tona janë të hapura për ju”. Krerët e BE reagojnë me ofertën e tyre në mënyrë intensive ndaj përçarjes në rritje të kampit të mbështetësve të Brexitit. Përgjigjia e kryeministres May është si zakonisht e thatë. Me vëmendje ndoqën udhëheqësit politikë në Bruksel, se si u ndez debati për […]