Day: February 3, 2018

Aeroplani luftarak rus rrëzohet nga rebelët në Siri
Bota

Aeroplani luftarak rus rrëzohet nga rebelët në Siri

Ministria e Mbrojtjes ruse ka konfirmuar se aeroplani luftarak Su-25 është rrëzuar gjatë ditës së sotme dhe se piloti është vrarë. Në deklaratën e ministrisë thuhet se piloti ka arritur të largohet nga pajisja mirëpo është vrarë derisa ka rezistuar që të mos kapet nga rebelët që po luftojnë kundër […]

Aeroplani luftarak rus rrëzohet në Siri
Bota

Aeroplani luftarak rus rrëzohet në Siri

Ministria e Mbrojtjes ruse ka konfirmuar se aeroplani luftarak Su-25 është rrëzuar gjatë ditës së sotme dhe se piloti është vrarë. Në deklaratën e ministrisë thuhet se piloti ka arritur të largohet nga pajisja mirëpo është vrarë derisa ka rezistuar që të mos kapet nga rebelët që po luftojnë kundër […]

Tillerson paralajmëron Meksikën: Rrezik rus në zgjedhjet e korrikut
Bota

Tillerson paralajmëron Meksikën: Rrezik rus në zgjedhjet e korrikut

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson i ka bërë thirrje Meksikës të jetë e vëmendshme për mundësi të ndërhyrjes ruse në zgjedhjet e këtij vendi, duke cituar raporte për një aktivitet të tillë të Moskës në zgjedhjet e shumë vendeve të botës. “Ne dëgjojmë raporte për ndërhyrje nga homologët tanë […]

Itali, sulm me armë nga anëtari i ekstremit të djathtë, 6 të plagosur
Bota

Itali, sulm me armë nga anëtari i ekstremit të djathtë, 6 të plagosur

#td_uid_1_5a75b2b694582 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/C_2_articolo_3121305_upiImagepp-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75b2b694582 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75b2b694582 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75b2b694582 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75b2b694582 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/macerataspari_640_ori_crop_master__0x0_640x360-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } […]

Itali, sulm me armë në Macerata, 7 të plagosur
Bota

Itali, sulm me armë në Macerata, 7 të plagosur

#td_uid_1_5a75a705bd9f8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/C_2_articolo_3121305_upiImagepp-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a705bd9f8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a705bd9f8 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a705bd9f8 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a705bd9f8 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/macerataspari_640_ori_crop_master__0x0_640x360-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } […]

Sulm me armë në Itali, 4 të plagosur
Bota

Sulm me armë në Itali, 4 të plagosur

#td_uid_1_5a75a4a059166 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/C_2_articolo_3121305_upiImagepp-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a4a059166 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a4a059166 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a4a059166 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/download-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a75a4a059166 .td-doubleSlider-2 .td-item5 { background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/02/macerataspari_640_ori_crop_master__0x0_640x360-80×60.jpg) 0 0 no-repeat; } […]

Intervistë për punë? Gabimet që duhen shmangur në takimin e parë
Ndryshe

Intervistë për punë? Gabimet që duhen shmangur në takimin e parë

Veshja është shumë e rëndësishme dhe bën diferencën: këtu është një dekalog që iu këshillon si të paraqiteni sa më mirë Është e kotë ta mohojmë sepse veshja e duhur ndihmon. Kur shkojmë për intervistë pune gjithmonë jemi të emocionuar dhe shpesh përshtypja e parë është ajo që mbetet më […]

OKB: Sanksionet ndaj Koresë së Veriut janë shkelur
Bota

OKB: Sanksionet ndaj Koresë së Veriut janë shkelur

Koreja e Veriut fitoi afro 200 milion dollarë vitin e kaluar duke eksportuar mallra të ndaluar në shkelje të sanksioneve ndërkombëtare, thotë një raport i OKB-së. Raporti nga një panel ekspertësh tha se disa vende, përfshirë Kinën, Rusinë dhe Malajzinë, nuk arritën të ndalonin eksportet ilegale. Ajo tha se kishte […]