Në frigorifer ose kotec, yjet që i mbajnë “Oscar”-ët në vende absurde

Çmimet e Akademisë të marra në shtëpi nga aktorët, nuk janë gjithmonë të ekspozuara siç duhet. Ka nga ata që nuk e kujtojnë ku e kanë vënë statujëzën dhe ka të tjerë që i kanë gjetur një vend të çuditshëm

Oskarët e vitit 2018 u dhanë më 4 mars. Dhe tani pyetja që gjithkush e bën është kjo: kush e di se ku e mban Gary Oldman statujën e tij? Në mantel apo në raft librash? Ndoshta e ka ekspozuar mirë në hyrje të shtëpisë ose në dhomën e ndenjes. I njëjti diskutim bëhet edhe për Oskarët e James Ivory, Frances McDormand dhe fituesve të tjerë. Disa yje kanë gjetur një vend të pazakontë për çmimin e tyre, të tjerët nuk e mbajnë mend se ku e kanë vënë. Cili nga këta të famshëm do ta ketë mbajtur atë në vendin më absurd? Më poshtë është lista.

#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/jo-1-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/jo-2-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/jo-3-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/jo-4-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/jo-10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/julia-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/ro-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/ro-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/ro-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5ad08412d479e .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2018/04/ro-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Russell Crowe

Vendi i parë për fantazi sigurisht i shkon Russell Crowe, i cili fitoi Oskarin në vitin 2001 falë performancës së tij në filmin “The Gladiator”. I papërfytyrueshëm vendi ku e ka vendosur statujën, sapo është kthyer në shtëpi: në kotecin e fermës së tij në Australi, me shpresën se ajo do t’i ndihmonte pulat e tij për të bërë më shumë vezë.

Timoteu Hutton

Mori Oskarin në vitin 1981 falë filmit “Ordinary People”, dhe Timothy Hutton ka menduar që ta mbajë statujën aq të kërkuar në frigoriferin e shtëpisë së tij në Nju Jork.

Kate Winslet

Edhe Kate Winslet nuk bën shaka, e ka mbajtur çmimin e saj Oskar, të fituar për rolin e saj në “The Reader” (në vitin 2009), në banjë për të shmangur miqtë dhe të afërmit që ta preknin apo të bënin selfie me të. Pak posesive Kate!

Jack Nicholson

Fitues i tre Oskarëve për filmat “Qualcuno volò sul nido del cuculo” (1976), “Voglia di tenerezza ” (1984) dhe “Qualcosa è cambiato” (1998), Jack Nicholson ka vendosur të bashkojë fitimin me kënaqësinë duke i përdorur statujat e tij si mbajtëse kapelash.

Natalie Portman

Oskari i saj, i fituar në vitin 2011 në sajë të rolit të saj në filmin “Il cigno nero”, nuk dihet se ku ka përfunduar. Aktorja në disa intervista deklaroi se nuk e mban mend se ku e ka vendosur atë.

Jamie Foxx

Ai e fitoi Oskarin në vitin 2004 falë rolit të tij në “Ray”. Duket se statuja është në shtëpinë e agjentit të tij. Arsyeja? Shtëpia e Foxx-it tashmë është e mbushur me trofe të tjerë dhe stoli dhe nuk ka hapësirë më.

Tom Hanks

Dy Oskarët e tij, të fituar për filmat “Philadelphia” në vitin 1994 dhe “Forrest Gump” në vitin 1995, do të përfundonin në raftin e trofeve të familjes, në shtëpinë e nënës së tij. Në të njëjtin raft gjendet edhe një çmim që Hanks i bëri nënës së tij si “nëna më e mirë në botë”.

Angelina Jolie

Dikush ka menduar ta dhurojë atë madje kështu ka bërë edhe Angelina Jolie me çmimin e saj të Oskarit, marrë në vitin 2000 për rolin e saj në “Ragazze interrotte”. Për fat të mirë, ylli ka vendosur t’ia dhurojë atë nënës së saj dhe jo ndonjë të panjohure.

Alicia Vikander

Roli i saj në “The Danish Girl” bëri që të fitojë një Oskar në vitin 2016, po ku ka përfunduar? Ylli ka vendosur ta lërë atë në shtëpinë e një shoqeje në Los Anxhelos, që ajo të kujdesej për të, ngaqë ajo është gjithmonë në lëvizje në mbarë botën për shkak të punës.

13 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)

Source: Ndryshe