Kulture

FOTOT/ Arkeologët zbulojnë diçka spektakolare në Egjipt
Kulture

FOTOT/ Arkeologët zbulojnë diçka spektakolare në Egjipt

Në zemër të një lagje të varfër të Kajros, mund të jetë fshehur një thesar tepër i çmuar. Arkeologët egjiptianë dhe gjermanë kanë zbuluar një statujë tetë metra të lartë zhytur nën ujë. Sipas tyre, kjo do të jetë ndërtuar në nder të faraonit të famshëm Ramses II, i cili […]

Për “vrasësen” Diana Çuli dhe Agron Tufën…
Kulture

Për “vrasësen” Diana Çuli dhe Agron Tufën…

Nga Ardian Vehbiu   Këto ditë është kthyer vëmendja e opinionit për përgjegjësinë morale të shkrimtares Diana Çuli ndaj dënimit me vdekje të Genc Lekës; dhe pikërisht ngaqë Çuli ka bërë, me kërkesë të hetuesit të Degës së Punëve të Brendshme në Librazhd, ekspertimin letrar të poezive-dorëshkrim të Lekës; duke […]