Lifestyle

Doni të bëheni të pasur? Bëni menjëherë një nga këto gjëra…
Lifestyle

Doni të bëheni të pasur? Bëni menjëherë një nga këto gjëra…

A nuk jeni në gjendje të paguani borxhet tuaja? Të ardhurat tuaja nuk janë të mjaftueshme për të kaluar muajin? Shumë nga njerëzit kanë probleme me gjendjen ekonomike kohët e fundit, gjë që gjithashtu mund të çojë në një mori problemesh shëndetësore por edhe sociale. Për fat të mirë, ne […]

Lifestyle

Po bëni seks apo dashuri? Ja ku qëndron ndryshimi mes tyre…

Ka një vend të veçantë për seksin që nuk mund të krahasohet me të bërit dashuri. Një jetë e shëndetshme është kur përmbushet pak nga të dyja dhe shumicën e kohës çiftet kalojnë nëpër disa faza në të cilën ata janë duke bërë “dashuri gjatë gjithë kohës” ose “seks gjatë […]

Sinqeriteti, virtyti më i mirë…
Lifestyle

Sinqeriteti, virtyti më i mirë…

Për t’iu shmangur situatave të vështira dhe për t’i fshehur ndjenjat apo qëllimet, zgjedhja më e mirë për shumë njerëz është gënjeshtra. Sidoqoftë, gënjeshtra vjen me një çmim apo siç thotë ajo shprehja e famshme popullore “Gënjeshtra i ka këmbët e shkurtra”, ndërsa e vërteta nuk ka çmim. Këto janë […]

Lifestyle

Banakierja e Parlamentit: 30 deputetë më kanë ngacmuar

Ngacmimet seksuale janë kryefjala e ditës në mediat perëndimore. Sidomos bëhet fjalë për ngacmimet seksuale të politikanëve dhe aktorëve, që po shkaktojnë një tërmet të vërtetë. Pikërisht në valën e këtyre denoncimeve, një ish-banakiere e lokalit në Parlamentin anglez, tha se është ngacmuar seksualisht nga të paktën 30 deputetë. Një […]